За нас

За контакт тел. 0884670311

С оглед на динамичните процеси,които протичат в обществото ни през последните години,нуждата от частни структури за проучване и сигурност става все по-осезаема.Нашият стремеж е да бъдем максимално адаптивни към съвремието и достатъчно иновативни за да откликнем на високите изисквания на клиентите.

Детективска агенция "Леон" осъществява своята дейност на територията на цялата страна:Пловдив, Варна,Бургас,Русе,Шумен,Добрич,Враца,Сливен,Монтана,Стара Загора и всички други градове,кактo и в рамките на Европейския Съюз,съобразно законодаделството на Р.България и това в държавите членки на ЕС.    

Като професионално бюро за разследване, "Леон"е създадена от вече бивши служители от Сектор ''Сигурност''/преминали през множество международни курсове и мисии/ и може да ви осигури широка гама от услуги, които са достатъчно гъвкави, за да отговарят на Вашите изисквания и финансови възможности, независимо какъв е случая и неговата локация.

Частните детективи от агенцията са доказани професионалисти с опит в решаването на казуси от всякакво естество!

 

Ние предлагаме високо ниво на професионализъм и  гарантираме, че всички мероприятия, които провеждаме са  ефективни и дискретни.

Може да ни наемете както при частни,така и за бизнес разследвания.

Детективска агенция "Леон"работи успешно в различни направления като: доказване на изневери,издирване на длъжници,коорпоративни разследвания,откриване на биологични родители,наблюдение на лица и обекти,откриване на скрити камери и микрофони.

ДЕТЕКТИВСКА АГЕНЦИЯ "ЛЕОН" ВИ ГАРАНТИРА КАЧЕСТВЕНИ РЕЗУЛТАТИ И ДИСКРЕТНОСТ!